CYBER 365

Ngalatih | Kontrol | Ngajagaan

Jasa

Cyber365, perusahaan anu pamaréntah (Inggris, Australia, Selandia Baru, Tonga, Fiji, Samoa sareng sajabana) anggo pikeun ngaji, nerapkeun sareng ngalatih kaamanan siber dina sadaya tingkatan.

Cyber365 ayeuna nawiskeun bisnis sareng organisasi sauntuyan jasa tina penilaian manajemén résiko dugi ka pangiriman latihan dumasar-élmu , anu pamustunganana bakal mastikeun ketahanan operasional di organisasi anjeun.

Business Handshake

Penilaian résiko

Penilaian résiko Cyber365 mangrupikeun léngkah anu munggaran pikeun organisasi anu tujuan pikeun ngembangkeun atanapi asak strategi kaamanan cyber na.

Catetan ti Diréktur Ngatur urang

"Misi kuring nyaéta ningkatkeun kaamanan siber pikeun bisnis sareng organisasi di Pasifik. Tekad pikeun ngahontal misi ieu ngarah ka Cyber365, anu diluncurkeun dina 2018 sareng tim kuring. Naha datang ka kami? Kami ngan ukur nganggo jalma anu mumpuni, berpengalaman sareng ngamotivasi kalayan sumanget pikeun kaamanan siber . Kami ogé ngabantosan anjeun milari solusi anu épéktip kalayan masihan anjeun strategi anu tiasa dianggo "

Chris Ward MSc, CISSP, MBCS Research Fellow VUW

  • Facebook
  • YouTube

Pelatihan Cyber & Pendidikan

Cyber365 nyayogikeun pelatihan cyber profesional pikeun perusahaan sareng séktor Pamaréntah

Intelli-PS.png
Company Logo.png